Επιστροφή και αλλαγή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 21 1234 2802 ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ!

Παρακαλώ διαβάστε τα ακόλουθα για να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή.

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ή να αντικαταστήσει τα προϊόντα, μη αναφέροντας τους λόγους και υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε, να μην έχουν αφαιρεθεί καρτελάκια και τα συναφή (το προϊόν δεν έχει φορεθεί, σκιστεί, γδαρθεί, φθαρθεί, πλυθεί ή σιδερωθεί).
2. Να μην υπάρχουν φθορές που προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση.
3. Άριστη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ, εφόσον περιλαμβάνονται.
4. Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση αντικατάστασης, ο πελάτης πληρώνει τα έξοδα αποστολής από και προς τις δύο κατευθύνσεις).
5. Οι παραδόσεις δεν γίνονται τις Κυριακές και τις αργίες.
6. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ!ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 211 2342802. Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων,επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων (3.99€).