Όροι Χρήσης

1. Προϋπόθεση
1.1. Κατάστημα ρούχων – Fashionchoice.gr ( Galiana Fashion-LTD, Ruse, BULGARIA, ul. Borisova No 56, BG206868685, εφεξής καλούμενος “πωλητής”) εργάζεται βάσει ατομικών και κοινών παραγγελιών των προϊόντων,
1.2.Ο πωλητής παρέχει πλήρεις πληροφορίες στους χρήστες σχετικά με συγκεκριμένα προιόντα και κατόπιν αιτήματος των χρηστών
1.3. Αγοραστής – πρόσωπο, επιχείρηση ή άλλη νομική οντότητα που παραγγέλνει.
1.4. Παραγγελία – ένα ηλεκτρονικό έντυπο παραγγελίας, που εμφανίζεται ως μια μορφή επικοινωνίας μεταξύ του αγοραστή και της Fashionchoice.gr, η οποία, Fashionchoice.gr συμφωνεί να παραδώσει την παραγγελία σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση και ο αγοραστής συμφωνεί να πληρώσει την αξία του.

2.Παραγγελία 
Όταν η Fashionchoice.gr επιβεβαιώσει την παραγγελία σας, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι γνωρίζετε και συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του ιστότοπου που αναφέρεται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Μια παραγγελία που έγινε αποδεκτή και καταχωρήθηκε με επιτυχία από την Fashionchoice.gr θεωρείται αυτή που επιβεβαιώθηκε ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνικου μηνύματος ακόμη και αν δεν λάβει απάντηση.
Η παρούσα συμφωνία τίθεται σε ισχύ από την Fashionchoice.gr για να επιβεβαιώσει την παραγγελία. Η επιβεβαίωση γίνεται ηλεκτρονικά (e-mail) και τηλεφωνικά, μετά το αίτημα παραγγελίας.

3. Παράδοση
3.1. Η παράδοση γίνεται με courier και είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€ για όλη τη χώρα και για τις παραγγελίες κάτω των 100€ επιβαρύνεται ο αγοραστής το ποσό των 3.99€  για παράδοση σε διεύθυνση ή  για παράδοση από γραφείο της εταιρείας ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
Η παράδοση γίνεται με courier από τις 9.00 έως τις 17.30. εντός 2-5 εργάσιμων ημερών μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, στη διεύθυνση που αναφέρεται στην παραγγελία. Η Fashionchoice.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην παραδώσει τις παραγγελίες προς τους πελάτες οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από την εγγραφή τους (δεν έχει συμπληρωθεί σωστά η παραπληροφόρηση των δεδομένων ή την έλλειψη αυτών).
Μετά από δύο αποτυχημένες αποστολές από την εταιρεία courier  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, η παραγγελία σας θα θεωρηθεί άκυρη και η Fashionchoice θα τερματίσει τη σύμβασή  μαζί σας.
Διατηρούμε το δικαίωμα να μην στέλνουμε παραγγελίες σε πελάτες που είναι εγγεγραμμένοι στο σύστημά μας με περισσότερες από δύο ανεπιτυχώς παραγγελίες μέσα σε ένα μήνα.
3.2. Αν ο χρήστης θέλει επιπλέον επιλογές παράδοσης (όπως η αξιολόγηση, κλπ). Θα πρέπει να το αναφέρουν σε αντιστοιχία με Fashionchoice.gr Σε αυτές τις περιπτώσεις, η παράδοση είναι πάντα με courier σε ένα γραφείο  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή στη διεύθυνση του χρήστη.

4. Πληρωμή
4.1. Με την παράδοση του παραγγελθέντος στοιχείου, ο χρήστης πληρώνει την τιμή του με μετρητά.

5. Επιστροφή και αλλαγή

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ή να αντικαταστήσει τα προϊόντα, αναφέροντας τους λόγους και υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε, να μην έχουν αφαιρεθεί καρτελάκια και τα συναφή (το προϊόν δεν έχει φορεθεί, σκιστεί, γδαρθεί, φθαρθεί, πλυθεί ή σιδερωθεί).
2. Να μην υπάρχουν φθορές που προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση.
3. Άριστη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ, εφόσον περιλαμβάνονται.
4. Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση αντικατάστασης, ο πελάτης πληρώνει τα έξοδα αποστολής από και προς τις δύο κατευθύνσεις).
5. Οι παραδόσεις δεν γίνονται τις Κυριακές και τις αργίες.
6. Η επιστροφή για ένα αγορασμένο προϊόν γίνεται μετά την παραλαβή της αποστολής από μέρους μας και έφοσον το προϊόν πληρεί τις παράπανω προϋποθέσεις! Γίνεται επιστροφή με τραπεζικό έμβασμα ή επιταγή (κατόπιν αιτήματος) εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής.
7. Εάν το προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, θα αντικαθίσταται δωρεάν από εμάς μόνο αν διαπιστωθεί εν παρουσία του μεταφορέα ή στο γραφείο της κούριερ/ταχυδρομικής.

 

6. Ευθυνες

  Εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη  για ζημιές που μπορεί να προκύψουν με την ψηφιοποίηση των δεδομένων . Η χρήση διαφορετικών προγραμμάτων περιήγησης του διαδικτύου και οι επιμέρους ρυθμίσεις του λογισμικού, μπορεί να προκαλέσουν διακυμάνσεις στην παρουσίαση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ωστόσο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την πληρότητα και την τρέχουσα διαθεσιμότητα των προϊόντων. Δεσμευτικές πληροφορίες, συμβουλές, προτάσεις και διευκρινήσεις θα δίνονται αποκλειστικά μέσω ατομικής επικοινωνίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε να μεταβάλουμε ή ακόμη και να αναστείλουμε την ιστοσελίδα μας ανά πάσα στιγμή.Ο Χρήστης αντιλαμβάνεται και δέχεται email η μηνύματα από το Fashionchoice.gr σχετικά με τη παραγγελία του,πληροφοριες για προσφορές και εκπτώσεις στα προΐοντα μας στη δηλωθείσα από αυτόν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.